• Project Namibië - Meer kinderen naar school en gezonder eten

  Project Namibië - Meer kinderen naar school en gezonder eten

  Colour4kids is betrokken bij de hulp aan de de Queen Sofia School in het noorden van Namibië. Het onderwijs is er goed en ouders uit de wijde omgeving sturen hun kinderen er graag naartoe. Door de grote afstanden en slechte wegen moeten de kinderen op school blijven slapen. Door de grote toeloop van leerlingen groeit de school groeit uit haar voegen en is er onvoldoende slaap- en verblijfsruimte voor de kinderen die de school bezoeken.

  Lees meer >
 • Nieuwsbrief Ecuador - Nepal DCF

  Deze zomer ging Ine Martens, voor de laatste keer, als bestuurslid van DCF naar Nepal. Kort daarvoor had zij om persoonlijke redenen besloten om het bestuur te verlaten. Ine is een vrouw vol passie en toewijding. Wij zullen haar zeker missen, maar tegelijkertijd weten wij dat haar inzet van grote waarde blijft, ook in de toekomst. Wij zijn Ine dan ook erg dankbaar voor alles wat zij heeft gedaan en wensen haar ontzettend veel succes. Haar bezoek aan Nepal dit jaar was dan ook extra speciaal en vooral ook mooi, met name dankzij de bijdragen van Choodamani en Rajan, onze directeur en coordinator, het personeel en alle geweldige en fantastische kinderen.

  Lees meer >
 • Team Nepal in de startblokken

  Team Nepal in de startblokken

  Een team met de Colour4kids vrijwilligers Ellen Jansen, Marij de Laat en Corrie van Heijst vertrekt deze week naar Nepal. Zij gaan op creatieve en artistieke wijze hulp bieden bij een nieuwe Montessori kleuterschool in het dorpje Serachour.

  Lees meer >
 • Een persoonlijk verslag … Jop de Giraf met Colour4kids naar Nepal

  Een persoonlijk verslag … Jop de Giraf met Colour4kids naar Nepal

  Een team van Colour4kids bestaande uit Hetty Bosch en Marja van Middendorp is van 25 mei t/m 15 juni actief geweest bij het Child and Family Centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniëlle Children’s Fund in Kathmandu; de hoofdstad van Nepal. Tijdens deze reis speelde ‘Jop de Giraf’ – een creatie van schrijver en illustratrice Esther Naalden – een belangrijke rol.

  Lees meer >
 • Colour4kidsteam klaar voor vertrek naar Ecuador

  Colour4kidsteam klaar voor vertrek naar Ecuador

  Vrijdag 21 oktober vertrekken de Colour4kids vrijwilligers Ellen Jansen en Marij de Laat naar Ecuador om gedurende een periode van drie weken aan de slag te gaan bij het Child 'N Family centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniëlle Children's Fund (DCF) in Ambato

  Lees meer >
 • Renovatie therapiegebouw Ecuador in volle gang

  Renovatie therapiegebouw Ecuador in volle gang

  Colour4kids is in Ecuador betrokken bij de renovatie van het therapiegebouw bij het Child 'N Family centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniëlle Children's Fund (DCF) in Ambato. Medio oktober 2011 reist een team van Colour4kids af naar Ecuador om hulp te bieden bij de afronding van dit renovatieproject.

  Lees meer >