Renovatie Child and Family centrum Ecuador in eindfase

Colour4kids is in Ecuador betrokken bij de renovatie van het therapiegebouw bij het Child 'N Family centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniƫlle Children's Fund (DCF) in Ambato.

DCF zet zich in voor kansarme kinderen en hun families in Ecuador en Nepal. Dat doen zij door middel van Child ’N Family centra waar lokale teams diensten verlenen op educatief, medisch en sociaalpsychologisch vlak. Vanuit Nederland werkt DCF alleen met vrijwilligers, die zich volledig belangeloos inzetten. Het Child 'N Family centrum in de Andes stad Ambato werkt nauw samen met de verschillende overheidsinstanties op het gebied van kinderbescherming.

Afronding

De afrondende bouw- en renovatiewerkzaamheden zijn in volle gang. De aannemer heeft inmiddels de patio betegeld en de schilders zijn druk bezig met het schilderen van zowel de binnen als buitenzijde van het gebouw. Naar verwachting wordt het werk in de laatste week van oktober opgeleverd.

Inzet team Colour4kids

Het Colour4kidsteam - bestaande uit de vrijwilligers Ellen Jansen (Ulvenhout) en Marij de Laat (Breda) - dat in de periode 21 oktober t/m 15 november 2011 aan de slag gaat bij het Child 'N Family centrum, staat klaar voor vertrek!