• Nieuwsbrief Stichting Connected to Namibia

  Nieuwsbrief Stichting Connected to Namibia

  Lees hier het laatste nieuws m.b.t. de start van de bouw van twee hostels en een nieuwe keuken bij de Queen Sofia school waarin Colour4kids participeert en een kort verslag van het werkbezoek van de Colour4kids vrijwilligers Ellen Jansen en Marij de Laat in Namibië.

  Lees meer >
 • Zomerkamp Litouwen afgesloten met Hollandse prijzenregen

  Zomerkamp Litouwen afgesloten met Hollandse prijzenregen

  Het zomerkamp in Litouwen is vorige week afgesloten met een regen aan sportprijzen uit Nederland. Voormalig motorcrosser Kevin van den Hoorn stelde een deel van zijn 'buit' beschikbaar ten behoeve van het zomerkamp in Litouwen en deed daar de deelnemers aan het zomerkamp een enorm plezier mee. Alle zevenenzeventig jongens en meisjes gingen apetrots met een beker naar huis!

  Lees meer >
 • Zomerkamp Litouwen 2018

  Zomerkamp Litouwen 2018

  Na een rit van twee dagen zijn Hassan en Erik afgelopen zondag aangekomen in Kelmé/ Litouwen met een bestelwagen vol materialen voor een tweetal zomerkampen voor Anders Begaafde kinderen.Maandag ging het zomerkamp van start bij de school voor speciaal onderwijs waar 77 kinderen 10 dagen verblijven en genieten van een programma met tal van sportieve, creatieve en educatieve activiteiten.

  Lees meer >