• Kerstactie Help Sosuakids geslaagd

  Kerstactie Help Sosuakids geslaagd

  Dankzij donaties uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten konden ruim 70 hulpbehoevende families worden verrast met een voedselpakket dat speciaal voor de Kerst voor hen was samengesteld.

  Lees meer >
 • Kerst zonder Honger

  Kerst zonder Honger

  Help Sosuakids organiseert in samenwerking met de Colegio Asher een speciale voedselpakketten actie om een aantal behoeftige families met kinderen die naar de Colegio komen voor dagelijks onderwijs een Kerst zonder honger te laten vieren.

  Lees meer >
 • Bibliotheek project 'goud waard' in Corona tijd

  Bibliotheek project 'goud waard' in Corona tijd

  Met hulp van Help Sosuakids is vanaf 2015 een bibliotheek opgebouwd bij de Colegio Asher; een school in de Dominicaanse Republiek waar zo'n 400 kinderen uit een achterstands wijk in de regio SosĂșa onderwijs krijgen. Een gouden greep blijkt nu, waarmee de leerachterstand in Coronatijd enorm kan worden beperkt!

  Lees meer >