Kleurrijke expositie Prinses Maxima Centrum

Colour4kids heeft momenteel een flinke collectie unieke arpilleras beschikbaar gesteld voor een kleurrijke expositie van Peruaanse textiel kunst in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht.

Het Prinses Máxima Centrum is een ziekenhuis en onderzoekscentrum dat gespecialiseerd is in kinderoncologie. In het centrum, dat op het Utrecht Science Park gelegen is, is alle kinderoncologische zorg en onderzoek in Nederland op een plek samen gebracht.

Deze bijzondere arpilleras van hoge kwaliteit worden gemaakt door vrouwengroepen in Peru. Met de expositie en verkoop van deze unieke kunstwerken wordt aan zowel families in Peru als kinderen elders op de wereld hulp geboden.

Stichting Colour4kids is in de zomer van 2000 in het leven geroepen met als doel kleur te brengen in het leven van kansarme kinderen in ontwikkelingslanden zonder daarbij rekening te houden met politieke, religieuze en maatschappelijke achtergronden.

Wij doen dit door opvangcentra, klinieken en scholen te ondersteunen en in te richten om kinderen daarmee het zicht op een betere toekomst te bieden. Daarnaast ondersteunt Colour4kids ook projecten en activiteiten van collega organisaties die toekomstperspectief bieden aan kinderen en jongeren in ontwikkelingslanden.

Bij projecten van Colour4kids speelt ‘kleur’ een belangrijke rol. Onze projectlocaties worden daarom altijd voorzien van inspirerende muurschilderingen om de leefomgeving voor de kinderen en jongeren op te fleuren.

Voor meer informatie of een donatie verwijzen wij u graag naar onze website www.colour4kis.nl.