• Kids Litouwen genieten van een dagje strand

  Kids Litouwen genieten van een dagje strand

  De kinderen van de school met 24-uurs opvang voor Anders Begaafde kinderen uit Kelmé - Litouwen genieten tijdens het jaarlijkse zomerkamp van een heerlijk dagje strand in Palanga!!!De foto's spreken boekdelen!

  Lees meer >
 • Zomerkamp Litouwen 2017 in volle gang

  Mede dankzij een donatie van Colour4kids genieten ook dit jaar weer zo'n 60 Anders Begaafde kinderen van de school annex opvanghuis voor kinderen en jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking in Litouwen in Kelmé van een ontspannen week boordevol sportieve, creatieve en leuke activiteiten!Onze dank gaat uit naar directrice Dalia Viliuniene en haar team met leerkrachten en begeleiders en we wensen iedereen veel plezier!

  Lees meer >