• Zomerkamp Litouwen 2018

  Zomerkamp Litouwen 2018

  Na een rit van twee dagen zijn Hassan en Erik afgelopen zondag aangekomen in Kelmé/ Litouwen met een bestelwagen vol materialen voor een tweetal zomerkampen voor Anders Begaafde kinderen.Maandag ging het zomerkamp van start bij de school voor speciaal onderwijs waar 77 kinderen 10 dagen verblijven en genieten van een programma met tal van sportieve, creatieve en educatieve activiteiten.

  Lees meer >
 • Wat een geweldig resultaat!

  Wat een geweldig resultaat!

  Na 7 voorbereidende workshops hebben de leerlingen van de La Esperanza school in Chimaltenango onder leiding van Carin Steen het thema bepaald en geleerd hoe ze een ontwerp van papier over kunnen brengen via een 'grid' op de muur voor de uitvoering van de uiteindelijke schildering.

  Lees meer >