• Een warm welkom voor Help Sosuakids naar School!

  Een warm welkom voor Help Sosuakids naar School!

  Eind 2018 is de juridische en bestuurlijke stichtingsvorm van Help Sosuakids naar School beëindigd en zijn alle activiteiten van Help Sosuakids naar School in de Dominicaanse Republiek ondergebracht bij stichting Colour4kids.

  Lees meer >
 • Team Brabant in actie voor Himba kinderen in Namibië

  Team Brabant in actie voor Himba kinderen in Namibië

  Tijdens hun verblijf in Namibië op de projectlocatie bij de Queen Sofia school in maart 2018 maakten Colour4kids vrijwilligers Ellen Jansen en Marij de Laat een uitstapje naar een schooltje van de Himba stam in Kaokaland. Na het ‘ervaren’ van de erbarmelijke omstandigheden waarin deze families met hun kinderen leefden, besloten zij spontaan in actie te komen!

  Lees meer >