• Project Namibië - Het kleine werkt!

  Project Namibië - Het kleine werkt!

  Colour4kids vrijwilligers Ellen Jansen en Marij de Laat krijgen van stichting Connected to Namibie (CTN) het verzoek om tijdens hun derde projectweek voorbeeldlessen te geven op een middelbare school in Ruacana én bezoeken een nomadenstam in de Bush.

  Lees meer >
 • Project Namibië - Hinkelen in Namibië

  Project Namibië - Hinkelen in Namibië

  De hinkelbaan vormt de rode draad in de beeldende projecten die Colour4kids vrijwlligers Ellen Jansen en Marij de Laat uitvoeren in Namibië, maar ook in de andere landen waar zij actief zijn geweest voor ons. Hinkelen is al eeuwenoud en wereldwijd bekend bij nagenoeg alle volkeren en culturen. Een perfect onderwerp om de beeldende opdrachten die Ellen en Marije bedenken aan op te hangen en telkens op een andere manier uit te voeren.

  Lees meer >
 • Project Namibië - Ellen en Marij gaan van start

  Project Namibië - Ellen en Marij gaan van start

  Na een vlucht van 12 uur zijn onze Colour4kids vrijwilligers Ellen Jansen en Marij de Laat aangekomen in Windhoek waarna ze direct doorrijden naar de eerste werkplek; 7 uur verderop ergens in 'in the middle of nowhere’, bij de Queen Sofia school. Dit is een regio-school waar zo'n 240 Bushmen-kinderen onderwijs krijgen en in de meeste gevallen ook zijn gehuisvest in een hostel vanwege de grote afstanden tot thuis.

  Lees meer >