• Iedere glimlach heeft een verhaal

  Iedere glimlach heeft een verhaal

  Tessa de Goede van stichting Tess Unlimited benaderde begin van dit jaar Colour4kids met het verzoek om een steentje bij te dragen aan het bouwproject van een nieuwe kliniek waar kinderen met een hazenlip en/of open gehemelte (Schisis) geopereerd kunnen worden en daarmee zicht krijgen op een betere toekomst.

  Lees meer >
 • Colour4kids doneert 4.500 euro aan Schoon Drinkwater project Namibië

  Colour4kids doneert 4.500 euro aan Schoon Drinkwater project Namibië

  Dankzij de inzet van onze Colour4kids vrijwilligers Ellen Jansen en Marij de Laat kon middels sponsoractiviteiten van Books4life in Tilburg, stichting Bier & Ballen en Café De Bommel in Breda onlangs een bedrag van 4.500 euro gedoneerd worden aan stichting Connected to Namibia uit Nuenen. Dit bedrag is bestemd voor een schoon drinkwater en zonne-energie project ten behoeve van een aantal nomadische stammen in het Noordwesten van Namibië.

  Lees meer >