• Bibliotheek project 'goud waard' in Corona tijd

  Bibliotheek project 'goud waard' in Corona tijd

  Met hulp van Help Sosuakids is vanaf 2015 een bibliotheek opgebouwd bij de Colegio Asher; een school in de Dominicaanse Republiek waar zo'n 400 kinderen uit een achterstands wijk in de regio Sosúa onderwijs krijgen. Een gouden greep blijkt nu, waarmee de leerachterstand in Coronatijd enorm kan worden beperkt!

  Lees meer >
 • Voedselhulp voor gezinnen Dominicaanse Republiek

  Voedselhulp voor gezinnen Dominicaanse Republiek

  De Dominicaanse Republiek is in de ban van het coronavirus en zoals overal ter wereld worden ook daar de armsten het zwaarst getroffen. Vanwege het volledig stilvallen van de toerisme industrie en de verregaande quarantaine maatregelen raakten veel kostwinners hun baan kwijt. Een flink deel van de bevolking en met name kinderrijke gezinnen kregen daardoor te maken met bittere armoede en honger.

  Lees meer >