• Wat een geweldig resultaat!

  Wat een geweldig resultaat!

  Na 7 voorbereidende workshops hebben de leerlingen van de La Esperanza school in Chimaltenango onder leiding van Carin Steen het thema bepaald en geleerd hoe ze een ontwerp van papier over kunnen brengen via een 'grid' op de muur voor de uitvoering van de uiteindelijke schildering.

  Lees meer >
 • Project Namibië - Het kleine werkt!

  Project Namibië - Het kleine werkt!

  Colour4kids vrijwilligers Ellen Jansen en Marij de Laat krijgen van stichting Connected to Namibie (CTN) het verzoek om tijdens hun derde projectweek voorbeeldlessen te geven op een middelbare school in Ruacana én bezoeken een nomadenstam in de Bush.

  Lees meer >
 • Project Namibië - Hinkelen in Namibië

  Project Namibië - Hinkelen in Namibië

  De hinkelbaan vormt de rode draad in de beeldende projecten die Colour4kids vrijwlligers Ellen Jansen en Marij de Laat uitvoeren in Namibië, maar ook in de andere landen waar zij actief zijn geweest voor ons. Hinkelen is al eeuwenoud en wereldwijd bekend bij nagenoeg alle volkeren en culturen. Een perfect onderwerp om de beeldende opdrachten die Ellen en Marije bedenken aan op te hangen en telkens op een andere manier uit te voeren.

  Lees meer >