Help mee en breng kleur in het leven van kansarme kinderen!

Ieder kind heeft recht op een veilig onderkomen, eten, medische zorg, liefde en onderwijs. Een muurschildering staat weliswaar niet in dat rijtje, maar een kleurrijke, stimulerende omgeving heeft een gunstige invloed op een kind ... om het nog maar niet te hebben over de positieve boodschappen die onze kunstwerken uitdrukken.

En juist daarom sponsort Colour4Kids naast hulpprojecten bij scholen, kindertehuizen en opvangcentra óók inspirerende muurschilderprojecten over de hele wereld. Tussen 2013 en 2022 hebben we bijgedragen aan maar liefst 14 muurschilderingen bij scholen, klinieken, opvanghuizen en ander openbare ruimtes in Honduras, Guatemala en de Dominicaanse Republiek.

Ook in 2023 staan projecten op stapel waaronder een vervolg op de muurschildering die kunstenaar Carin Steen vorig jaar creëerde samen met een groep jongeren in Jocotenango - Guatemala. Zij transformeerden hun buurt van een gewelddadig, grijs en grauw onderkomen in een veelkleurige en leefbare buurt. Samen met de jongeren creëerde Carin toen een fantastisch mooie 12 meter lange muurschildering op de openbare wasplaats.

(Klik hier voor mee informatie: eindverslag Jocotenango)

Voor begin van dit jaar staat een muurschilderproject gepland in samenwerking met buurtbewoners die zich hebben aangesloten bij dit initiatief. Inmiddels heeft Carin de jongeren inmiddels al een workshop gegeven over het opzetten van een gemeenschapsproject en hoe zij kinderen op een verantwoorde manier bij een dergelijk project betrokken kunnen worden.

Voor dit inspirerende project en onze toekomstige projecten vragen wij je om een steentjen bij te dragen waarmee we de wereld weer een stukje kleur kunnen geven!

Doneren kan via onderstaande link:

www.colour4kids.nl/doneren

Colour4kids is een Algemeen Nut Beoogende Instelling (ANBI). Giften zijn daarom aftrekbaar van de belasting. Klik voor meer informatie op de volgende link: https://anbi.nl/belastingvoordeel/