Colour4kids wenst al onze volgers en donateurs een fijne Kerst en een Kleurrijk 2024

Gelegen in het bruisende stadje San Martín Jilotepeque, in de bergen van Guatemala, bevindt zich de enige School voor Speciaal Onderwijs in de zeer wijde omgeving die onderwijs biedt aan zo’n 40 kinderen en jongeren met een beperking variërend van Autisme, ADHD, doofheid tot lichamelijke handicaps. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal tot de plaatselijke Maya bevolking behoren, met families die op of onder de armoedegrens leven.

La Escuelita Especial doet zijn naam eer aan en is inderdaad een speciaal schooltje met speciale leerlingen. Vanwege de toename van het aantal kinderen en jongeren en uitbreiding van de activiteiten is deze school toe aan een bouwkundige uitbreiding.

Stichting Colour4kids is met Carin Steen - onze projectbegeleidster in Guatemala - inmiddels druk in de weer met de voorbereiding en financiering van dit prachtige project waarmee we wederom kleur kunnen gaan brengen in het leven van kansarme en hulpbehoevende kinderen.

Mocht u een steentje bij willen dragen aan dit hartverwarmende project dan kunt u een donatie doen via ons rekeningnummer NL75 INGB 0000 020204 t.n.v. Colour4kids in Amsterdam onder vermelding van 'Special School Guatemala'. Uw volledige bijdrage gaat naar het project!

Colour4kids is een Algemeen Nut Beoogende Instelling (ANBI). Giften zijn daarom aftrekbaar van de belasting. 

Klik voor meer informatie op onderstaande link of neem contact met ons via info@colour4kids.nl 

https://www.colour4kids.nl/doneren