• Colour4kids doneert 4.500 euro aan Schoon Drinkwater project Namibië

  Colour4kids doneert 4.500 euro aan Schoon Drinkwater project Namibië

  Dankzij de inzet van onze Colour4kids vrijwilligers Ellen Jansen en Marij de Laat kon middels sponsoractiviteiten van Books4life in Tilburg, stichting Bier & Ballen en Café De Bommel in Breda onlangs een bedrag van 4.500 euro gedoneerd worden aan stichting Connected to Namibia uit Nuenen. Dit bedrag is bestemd voor een schoon drinkwater en zonne-energie project ten behoeve van een aantal nomadische stammen in het Noordwesten van Namibië.

  Lees meer >
 • Help Sosuakids blij met donatie voor kansarme schoolkinderen

  Help Sosuakids blij met donatie voor kansarme schoolkinderen

  Help Sosuakids heeft een prachtige donatie van 3.000 euro ontvangen van De Loge Tubantia en de Louisa Stichting voor hulp aan kansarme kinderen in de Dominicaanse Republiek. Met dit bedrag is een groot aantal kinderen ook het komend schooljaar weer verzekerd van het verplichte schooluniform en de benodigde leermiddelen. Kinderen van straatarme families uit de regio Sosúa en Puerto Plata krijgen hiermee toegang tot onderwijs en zicht op een betere toekomst!

  Lees meer >