Project bij Child and Family Center Ecuador afgerond

Met de oplevering van de werkzaamheden aan de toegangspoort, de ommuring en de nieuwe zij-ingang bij het Child 'n Family centrum in Ambato is ons project in Ecuador afgerond.

Bij het Child ’N Family Centre van het Daniëlle Children's Fund (DCF) zijn in de afgelopen maanden grote investeringen gedaan om het therapiehuis voor opvang, begeleiding en therapeutische trainingen van kinderen en gezinnen te optimaliseren. Het dak is vernieuwd, de indeling is verbeterd, nieuwe ruimtes zijn gerealiseerd, sanitair is vernieuwd en alles is voorzien van nieuwe tegels en verf.

Colour4kids was betrokken bij de afrondende fase van de renovatie van het therapiehuis. Zo financierden wij onder meer het tegel- en schilderwerk van het therapiehuis, herstelwerk van de ommuring, verbeteren van de toegangspoort en realisatie van een nieuwe zij-ingang.

Het team van Colour4kids bestaande uit Ellen Jansen en Marij de Laat, dat medio oktober/november 2011 aanwezig was in Ambato, zorgde voor het aanbrengen van inspirerende muurschilderingen, aanschaf van inventaris en hulpmaterialen en ondernam diverse educatieve en artistieke activiteiten met de kinderen en begeleiders.

Met de afronding van de laatste werkzaamheden is ons project in Ambato afgesloten. De samenwerking met DCF en Ine Martens in 't bijzonder is in alle opzichten perfect verlopen ... en het resultaat mag er dan ook zijn!