• Colour4kids aan de slag in Honduras

  Colour4kids aan de slag in Honduras

  Het renovatiewerk bij de Proniño opvanghuizen voor straatkinderen van de Nederlandse stichting Homeless Child in de stad El Progreso is gestart. Een team van Colour4kids vertrekt binnenkort naar Honduras.

  Lees meer >
 • Colour4kids biedt hulp in Nepal

  Colour4kids biedt hulp in Nepal

  Colour4kids is betrokken bij de afronding en inrichting van een nieuwe Montessori kleuterschool in het dorpje Serachour in Nepal. Een project van stichting Maya voor de kinderen in Nepal. Komend najaar vertrekt een team Colour4kids vrijwilligers naar Nepal om op creatieve en artistieke wijze hulp te bieden aan de leerlingen en begeleiders van de kleuterschool.

  Lees meer >
 • Bezoek aan weeshuis Puerto Plata

  Bezoek aan weeshuis Puerto Plata

  Hassan Taleï heeft tijdens zijn vakantie een bezoek gebracht aan het weeshuis Casa Tesoro de Dios van pastor Joel Pena in een buitenwijk van de bekende havenstad Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek.

  Lees meer >