• Child and Family centrum Nepal ziet uit naar komst Colour4kids team

  Child and Family centrum Nepal ziet uit naar komst Colour4kids team

  Het bouw en renovatiewerk bij het Child and Family centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniëlle Children’s Fund in de Nepalese hoofdstad Kathmandu vordert ondanks de onrustige politieke situatie gestaag. Het team van Colour4kids staat in de startblokken om vanaf 24 mei ter plaatse hulp te bieden bij de afronding van het renovatiewerk en de inrichting; het aanbrengen van muurschilderingen en het ondernemen van activiteiten met de kinderen.

  Lees meer >
 • Renovatie Child and Family Centrum Nepal vordert gestaag

  Renovatie Child and Family Centrum Nepal vordert gestaag

  De renovatie van het Child and Family centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniëlle Children’s Fund in de Nepalese hoofdstad Kathmandu vordert gestaag. Op 24 mei vertrekt een team van Colour4kids naar Nepal om hulp te bieden bij de afronding van het renovatiewerk en inrichting, muurschilderingen aan te brengen en activiteiten met de kinderen te ondernemen.

  Lees meer >
 • Goede vooruitgang renovatie Child and Family Centrum Nepal

  Goede vooruitgang renovatie Child and Family Centrum Nepal

  ,,Er wordt goede vooruitgang geboekt en creatief nagedacht bij de renovatie van het Child ’N Family centrum in de Nepalese hoofdstad Kathmandu'', aldus coördinator Ine Martens van de Nederlandse hulporganisatie Daniëlle Children’s Fund. Zij is momenteel in Nepal en doet de komende weken 'live verslag' vanaf de projectlocatie.

  Lees meer >
 • Renovatie Child and Family Centrum Nepal van start

  Renovatie Child and Family Centrum Nepal van start

  De renovatie van het Child ’N Family centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniëlle Children’s Fund in de Nepalese hoofdstad Kathmandu is op 12 maart 2012 officieel van start gegaan. Dit project van Colour4kids wordt uitgevoerd in samenwerking met Stichting Con-Sense.

  Lees meer >