• Bezoek aan weeshuis Puerto Plata

  Bezoek aan weeshuis Puerto Plata

  Hassan Taleï heeft tijdens zijn vakantie een bezoek gebracht aan het weeshuis Casa Tesoro de Dios van pastor Joel Pena in een buitenwijk van de bekende havenstad Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek.

  Lees meer >
 • Ruim 2.300 euro voor school Dominicaanse Republiek

  Ruim 2.300 euro voor school Dominicaanse Republiek

  De Hervormde gemeente Bunschoten-Spakenburg heeft onlangs de opbrengst van de avondmaalscollecte - 2.373,04 euro - gedoneerd aan Colour4kids. Het geld is bestemd voor Colegio Evangelico Asher; een Christelijke basisschool in de Dominicaanse Republiek.

  Lees meer >
 • Een persoonlijk verslag … Jop de Giraf met Colour4kids naar Nepal

  Een persoonlijk verslag … Jop de Giraf met Colour4kids naar Nepal

  Een team van Colour4kids bestaande uit Hetty Bosch en Marja van Middendorp is van 25 mei t/m 15 juni actief geweest bij het Child and Family Centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniëlle Children’s Fund in Kathmandu; de hoofdstad van Nepal. Tijdens deze reis speelde ‘Jop de Giraf’ – een creatie van schrijver en illustratrice Esther Naalden – een belangrijke rol.

  Lees meer >