• Renovatie therapiegebouw Ecuador in volle gang

  Renovatie therapiegebouw Ecuador in volle gang

  Colour4kids is in Ecuador betrokken bij de renovatie van het therapiegebouw bij het Child 'N Family centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniƫlle Children's Fund (DCF) in Ambato. Medio oktober 2011 reist een team van Colour4kids af naar Ecuador om hulp te bieden bij de afronding van dit renovatieproject.

  Lees meer >
 • Colour4kids luidt de noodklok

  Colour4kids luidt de noodklok

  Ernstige overstromingen als gevolg van de typhoon Ketsana veroorzaken met name in het midden van Vietnam grote problemen. Rivieren zijn buiten hun oevers getreden, dijken zijn doorgebroken, duizenden mensen zijn dakloos geworden, honderden hectares rijstvelden die op het punt van oogsten stonden zijn verwoest en veel vee is verloren gegaan.

  Lees meer >
 • Colour4kids op TV in MongoliĆ«

  Tijdens de aanwezigheid van het Colour4kidsteam in Choilbalsan is een filmploeg van de landelijke TV langsgeweest om aandacht te besteden aan het Anna Home en de uitvoering van het project.

  Lees meer >