• Ruim 2.300 euro voor school Dominicaanse Republiek

  Ruim 2.300 euro voor school Dominicaanse Republiek

  De Hervormde gemeente Bunschoten-Spakenburg heeft onlangs de opbrengst van de avondmaalscollecte - 2.373,04 euro - gedoneerd aan Colour4kids. Het geld is bestemd voor Colegio Evangelico Asher; een Christelijke basisschool in de Dominicaanse Republiek.

  Lees meer >
 • Een persoonlijk verslag … Jop de Giraf met Colour4kids naar Nepal

  Een persoonlijk verslag … Jop de Giraf met Colour4kids naar Nepal

  Een team van Colour4kids bestaande uit Hetty Bosch en Marja van Middendorp is van 25 mei t/m 15 juni actief geweest bij het Child and Family Centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniëlle Children’s Fund in Kathmandu; de hoofdstad van Nepal. Tijdens deze reis speelde ‘Jop de Giraf’ – een creatie van schrijver en illustratrice Esther Naalden – een belangrijke rol.

  Lees meer >
 • Renovatie Child and Family centrum Nepal afgerond

  Renovatie Child and Family centrum Nepal afgerond

  Het renovatieproject bij het Child 'N Family Centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniëlle Children’s Fund in de Nepalese hoofdstad Kathmandu is na de laatste werkzaamheden aan de dakterassen en inrichting van de speelkamer nu volledig afgerond.

  Lees meer >
 • Feestelijk afscheid van team Colour4kids in Nepal

  Feestelijk afscheid van team Colour4kids in Nepal

  Alle kinderen en begeleiders van het Child 'N Family centrum van het Daniëlle Children's Fund in Kathmandu hebben op feestelijke wijze afscheid genomen van het Colour4kids team dat gedurende een periode van drie weken in Nepal actief was.

  Lees meer >