Project bij Montessori kleuterschool Nepal afgerond

Met de oplevering van een nieuwe muur rond de Montessori kleuterschool in het dorpje Serachour in Nepal is dit project met stichting Maya afgerond.

Colour4kids is vanaf 2013 zowel financieel als met de inzet van een team betrokken geweest bij dit mooie project. De nieuwe kleuterschool is inmiddels volop in gebruik en de laatste wens; een nieuwe muur rond de kleuterschool zodat de kinderen in alle veiligheid rond de school kunnen spelen en de locatie kan worden afgesloten, is ook in vervulling gegaan.


Onze dank gaat in het bijzonder uit naar de Colour4kids vrijwilligsters Ellen Jansen, Marij de Laat en Corrie van Heijst. Zij hebben als Colour4kids team niet alleen een flink geldbedrag voor dit project ingezameld met onder meer hun activiteiten op de Brabantse scholen, maar ze zijn ook afgereisd naar Nepal om de handen uit de mouwen te steken bij de kleuterschool in Serachour. Ook willen wij alle lokale betrokkenen en René Voss van stichting Maya hartelijk danken voor de constructieve en prettige samenwerking.