• Renovatie Child and Family centrum Nepal afgerond

    Renovatie Child and Family centrum Nepal afgerond

    Het renovatieproject bij het Child 'N Family Centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniëlle Children’s Fund in de Nepalese hoofdstad Kathmandu is na de laatste werkzaamheden aan de dakterassen en inrichting van de speelkamer nu volledig afgerond.

    Lees meer >
  • Feestelijk afscheid van team Colour4kids in Nepal

    Feestelijk afscheid van team Colour4kids in Nepal

    Alle kinderen en begeleiders van het Child 'N Family centrum van het Daniëlle Children's Fund in Kathmandu hebben op feestelijke wijze afscheid genomen van het Colour4kids team dat gedurende een periode van drie weken in Nepal actief was.

    Lees meer >
  • Team Colour4kids aan de slag in Nepal

    Team Colour4kids aan de slag in Nepal

    Een team van Colour4kids is vrijdag 25 mei aangekomen in Kathmandu; de hoofdstad van Nepal om aan de slag te gaan bij het Child and Family Centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniëlle Children’s Fund.

    Lees meer >
  • Child and Family centrum Nepal ziet uit naar komst Colour4kids team

    Child and Family centrum Nepal ziet uit naar komst Colour4kids team

    Het bouw en renovatiewerk bij het Child and Family centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniëlle Children’s Fund in de Nepalese hoofdstad Kathmandu vordert ondanks de onrustige politieke situatie gestaag. Het team van Colour4kids staat in de startblokken om vanaf 24 mei ter plaatse hulp te bieden bij de afronding van het renovatiewerk en de inrichting; het aanbrengen van muurschilderingen en het ondernemen van activiteiten met de kinderen.

    Lees meer >