Nepalese markt bij OBS De Toermalijn groot succes

De Nepalese markt bij de openbare basisschool De Toermalijn uit Bavel heeft ruim 3.200 euro opgebracht! De opbrengst is bestemd voor de aanschaf van leermiddelen en inrichting van een nieuw gebouwde kleuterschool in het dorpje Serachour in Nepal; een project van stichting Maya dat mede met hulp van Colour4kids is uitgevoerd.

Het Colour4kids team bestaande uit de vrijwilligers Ellen Jansen, Marij de Laat en Corrie van Heijst  is flink actief geweest op de school in Bavel. Zij hebben de leerkrachten en de 500 leerlingen van alles verteld over Nepal, het land, de cultuur, de kinderen daar en hun leefomgeving. En natuurlijk ook over ons project bij de kleuterschool in Serachour. Ook werd een workshop gegeven waarna de kinderen flink aan de slag konden met het maken van o.a. creatieve sieraden en sleutelhangers en nog veel meer!


Groot succes


Onlangs mochten Ellen, Marij en Corrie een cheque in ontvangst nemen ter waarde van maar liefst 3.283,30 euro. Een geweldig resultaat dat dankzij de inzet van alle kinderen, de leerkrachten en het Colour4kidsteam is geraliseerd.


Colour4kids, stichting Maya en alle kinderen en betrokkenen van de kleuterschool in Nepal bedanken iedereen die deze actie mogelijk heeft gemaakt.  
 

Veel foto's van deze actie voor Nepal zijn te vinden op de website van OBS De Toermalijn via de link:  http://www.obsdetoermalijn.nl/index.php?page=main.php?id=307929