• Colour4kidsteam klaar voor vertrek naar Ecuador

  Colour4kidsteam klaar voor vertrek naar Ecuador

  Vrijdag 21 oktober vertrekken de Colour4kids vrijwilligers Ellen Jansen en Marij de Laat naar Ecuador om gedurende een periode van drie weken aan de slag te gaan bij het Child 'N Family centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniëlle Children's Fund (DCF) in Ambato

  Lees meer >
 • Renovatie therapiegebouw Ecuador in volle gang

  Renovatie therapiegebouw Ecuador in volle gang

  Colour4kids is in Ecuador betrokken bij de renovatie van het therapiegebouw bij het Child 'N Family centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniëlle Children's Fund (DCF) in Ambato. Medio oktober 2011 reist een team van Colour4kids af naar Ecuador om hulp te bieden bij de afronding van dit renovatieproject.

  Lees meer >