• Colour4kids luidt de noodklok

  Colour4kids luidt de noodklok

  Ernstige overstromingen als gevolg van de typhoon Ketsana veroorzaken met name in het midden van Vietnam grote problemen. Rivieren zijn buiten hun oevers getreden, dijken zijn doorgebroken, duizenden mensen zijn dakloos geworden, honderden hectares rijstvelden die op het punt van oogsten stonden zijn verwoest en veel vee is verloren gegaan.

  Lees meer >
 • Colour4kids op TV in MongoliĆ«

  Tijdens de aanwezigheid van het Colour4kidsteam in Choilbalsan is een filmploeg van de landelijke TV langsgeweest om aandacht te besteden aan het Anna Home en de uitvoering van het project.

  Lees meer >
 • Kerstactie Litouwen 2004 groot succes

  Kerstactie Litouwen 2004 groot succes

  De kerstactie, die na een e-mail van leraar Engels Tomas Samoska op gang kwam ten behoeve van 'zijn school' en een groot aantal hulpbehoevende gezinnen in en rond Skapiskis, is een groot succes geworden.

  Lees meer >