• Stichting Pequeno doneert 750 euro voor Nepal

    Dankzij bemiddeling van Colour4kids vrijwilligster Ellen Jansen heeft stichting Pequeno onlangs een bedrag van 750 euro gedoneerd voor de nieuwbouw van de Montessori school in Serachour; een dorpje in het Himalaya gebergte in Nepal.

    Lees meer >
  • Nepalese markt bij OBS De Toermalijn groot succes

    Nepalese markt bij OBS De Toermalijn groot succes

    De Nepalese markt bij de openbare basisschool De Toermalijn uit Bavel heeft ruim 3.200 euro opgebracht! De opbrengst is bestemd voor de aanschaf van leermiddelen en inrichting van een nieuw gebouwde kleuterschool in het dorpje Serachour in Nepal; een project van stichting Maya dat mede met hulp van Colour4kids is uitgevoerd.

    Lees meer >
  • OBS De Toermalijn in actie voor Nepal

    OBS De Toermalijn in actie voor Nepal

    De Openbare Basisschool De Toermalijn uit Bavel zet zich in voor het Colour4kids project in Nepal. Op donderdag 17 april organiseert de school een Nepalese markt waar de kinderen door hen zelfgemaakte producten gaan verkopen.

    Lees meer >
  • Kerstmarkt BS De Touwbaan levert 1.500 euro op

    Kerstmarkt BS De Touwbaan levert 1.500 euro op

    Onlangs ontvingen de Colour4kids vrijwilligers Ellen Jansen, Marij de Laat en Corrie van Heijst een cheque t.w.v. 1.500 euro uit handen van directeur Monique Snelders van de Katholieke Basisschool de Touwbaan uit Oosterhout.

    Lees meer >