• Bouw opvanghuis op schema

    Bouw opvanghuis op schema

    Bij aankomst op de projectlocatie werd flink gewerkt aan het nieuwe onderkomen voor zo’n 20 kinderen en hun begeleider. Een project dat samen met de Nederlandse stichting Homeless Child wordt uitgevoerd.

    Lees meer >
  • Warm welkom voor projectteam

    Warm welkom voor projectteam

    Het weerzien met de kinderen en begeleiders van Proniño deed ons de ruim 35 uur durende vliegreis op slag vergeten. Spontane omhelzingen en ‘high-fives’ van kinderen waarmee we 1 ½ jaar geleden veel tijd doorbrachten, zorgden voor emotionele momenten. Even uit het oog, maar bepaald niet uit het hart …

    Lees meer >
  • Stand van zaken voor vertrek projectteam

    Stand van zaken voor vertrek projectteam

    Net voordat Hassan en Erik in het vliegtuig stappen naar Honduras, komt de laatste update binnen van projectcoördinator Bas Wiersma van Homeless Child. Vanaf dinsdag doet het Colour4kids team rechtstreeks verslag vanaf de projectlocatie.

    Lees meer >
  • Opvanghuis Honduras onder de kap

    Opvanghuis Honduras onder de kap

    De bouw van het nieuwe opvanghuis in Honduras verloopt voorspoedig. Afgelopen week is de dakconstructie geplaatst en daarop zijn vervolgens de metalen dakplaten gemonteerd.

    Lees meer >
  • Colour4kids ... 15 jaar in Vietnam

    Colour4kids ... 15 jaar in Vietnam

    Ons allereerste Colour4kids project vond plaats in Vietnam. Een team van Colour4kids bestaande uit Marcel Verhaag, Barbara Menko en Hermance van Heeckeren knapte in 2000 het Medical Center en Sunshine school op van de Christina Noble Childrens Foundation in Ho Chi Minh stad. Nadien volgden projecten bij opvanghuizen voor wees- en straatkinderen in Hoian en Nha Trang.

    Lees meer >