• Kids Honduras blij met nieuwe thuis

    Kids Honduras blij met nieuwe thuis

    Onder grote belangstelling van de lokale pers en alle betrokkenen werd woensdag 15 juli het nieuwe opvanghuis van Proniño in gebruik genomen! Zo'n 25 kinderen verhuisden die dag van een bedompte bovenverdieping naar een écht huis met nieuw ingerichte slaapzalen, douches, toiletten en een eet- en studeerruimte met nieuw meubilair. Geen last meer van de muggen en voldoende ventilatie voor een goede nachtrust.

    Lees meer >
  • Kunstveiling Breda brengt ruim 8.000 op voor Nepal

    Kunstveiling Breda brengt ruim 8.000 op voor Nepal

    De kunstveiling die zondagmiddag 7 juni in de StadsGalerij in Breda werd georganiseerd door de Colour4kids vrijwilligers Ellen Jansen en Marij de Laat heeft 8.080 euro opgebracht!!! Een bedrag dat ingezet gaat worden voor herstelprojecten bij scholen in het onlangs door aardbevingen zwaar getroffen Nepal.

    Lees meer >
  • Pluim voor hardlopers

    Pluim voor hardlopers

    Afgelopen zaterdag 30 mei hebben een aantal sportieve en enthousiaste vrijwilligers namens Colour4kids deelgenomen aan de Stuwwalloop in Oosterbeek.

    Lees meer >
  • Feestelijk afscheid van projecteam

    Feestelijk afscheid van projecteam

    Na een week van ‘media-gekte’ is het nieuwe opvanghuis officieel geopend. Na speeches van directeur Ramiro, Hoofd Technische Dienst Alvaro en enkele kids die in het nieuwe huis gaan wonen, ontvingen het projectteam van bestuursvoorzitter Eva een blijvende herinnering voor de financiering en onze inzet bij de bouw van dit prachtige nieuwe onderkomen.

    Lees meer >