Feestelijk afscheid van projecteam

Na een week van ‘media-gekte’ is het nieuwe opvanghuis officieel geopend. Na speeches van directeur Ramiro, Hoofd Technische Dienst Alvaro en enkele kids die in het nieuwe huis gaan wonen, ontvingen het projectteam van bestuursvoorzitter Eva een blijvende herinnering voor de financiering en onze inzet bij de bouw van dit prachtige nieuwe onderkomen.

De afgelopen weken is met man en macht gewerkt om de bouw van het nieuwe opvanghuis voor ons vertrek af te kunnen ronden. Vanwege de extreme hitte was het ondoenlijk om het rioolsysteem aan te leggen en de septic tank te plaatsen. Binnen is inmiddels afgerond. Toiletten en douches zijn klaar voor gebruik, plafonds zijn gesausd, binnenmuren zijn geverfd en de bedden en het meubilair staan klaar om geplaatst te worden.

Zo’n twintig kids van 9 t/m 12 jaar staan te popelen om te verhuizen naar hun nieuwe thuis. Hun leefomstandigheden verbeteren aanzienlijk. Voorzieningen als een eigen leefruimte met keukenblok, douches en toiletten in huis en vooral veel meer ruimte en comfort, betekent een wereld van verschil. Een nieuwe stap op weg naar een betere toekomst!

Colour4kids bedankt mede namens alle betrokkenen van Proniño en Homeless Child in het bijzonder Stichting ConSense, de Marthe van Rijswijck Foundation, HAVO Creative Products uit Ermelo, Camping De Rusthoeve uit Putten en al diegenen die een steentje hebben bijgedragen om dit geweldige project uit te kunnen voeren.