Stand van zaken voor vertrek projectteam

Net voordat Hassan en Erik in het vliegtuig stappen naar Honduras, komt de laatste update binnen van projectcoƶrdinator Bas Wiersma van Homeless Child. Vanaf dinsdag doet het Colour4kids team rechtstreeks verslag vanaf de projectlocatie.

In de afgelopen week zijn de jongens van de metaalbewerking druk aan de slag geweest met de ramen en kozijnen. De 'elektragroep' heeft de benodigde materialen aangeschaft en is bezig met de bedrading en de montage van de wandcontactdozen.

De lokale aannemer brengt met zijn mensen tegelwerk aan in de douche en toiletruimtes en het pleisterwerk op de gevel en binnenwanden.  

Hassan en Erik zien uit naar een hernieuwde kennismaking en hebben zin om weer aan de slag te gaan met de jongens en alle lokale betrokkenen. Na een succesvolle samenwerking in 2013 verwachten we ook nu weer een mooi resultaat te bereiken.

De uitvoering van dit project wordt mede mogelijk gemaakt door stichting ConSense, de Marthe van Rijswijck Foundation, HAVO B.V uit Ermelo; een bedrijf dat al 50 jaar een begrip is als het gaat om creatieve verbruiksmaterialen  voor de educatieve- en hobbysector, camping De Rusthoeve uit Putten en al die anderen die op uiteenlopende wijze een steentje hebben bijgedragen.