• Project Namibië - Meer kinderen naar school en gezonder eten

    Project Namibië - Meer kinderen naar school en gezonder eten

    Colour4kids is betrokken bij de hulp aan de de Queen Sofia School in het noorden van Namibië. Het onderwijs is er goed en ouders uit de wijde omgeving sturen hun kinderen er graag naartoe. Door de grote afstanden en slechte wegen moeten de kinderen op school blijven slapen. Door de grote toeloop van leerlingen groeit de school groeit uit haar voegen en is er onvoldoende slaap- en verblijfsruimte voor de kinderen die de school bezoeken.

    Lees meer >
  • Colour4kids ... 15 jaar in Vietnam

    Colour4kids ... 15 jaar in Vietnam

    Ons allereerste Colour4kids project vond plaats in Vietnam. Een team van Colour4kids bestaande uit Marcel Verhaag, Barbara Menko en Hermance van Heeckeren knapte in 2000 het Medical Center en Sunshine school op van de Christina Noble Childrens Foundation in Ho Chi Minh stad. Nadien volgden projecten bij opvanghuizen voor wees- en straatkinderen in Hoian en Nha Trang.

    Lees meer >
  • Team Nepal in de startblokken

    Team Nepal in de startblokken

    Een team met de Colour4kids vrijwilligers Ellen Jansen, Marij de Laat en Corrie van Heijst vertrekt deze week naar Nepal. Zij gaan op creatieve en artistieke wijze hulp bieden bij een nieuwe Montessori kleuterschool in het dorpje Serachour.

    Lees meer >
  • Colour4kidsteam klaar voor vertrek naar Ecuador

    Colour4kidsteam klaar voor vertrek naar Ecuador

    Vrijdag 21 oktober vertrekken de Colour4kids vrijwilligers Ellen Jansen en Marij de Laat naar Ecuador om gedurende een periode van drie weken aan de slag te gaan bij het Child 'N Family centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniëlle Children's Fund (DCF) in Ambato

    Lees meer >
  • Renovatie therapiegebouw Ecuador in volle gang

    Renovatie therapiegebouw Ecuador in volle gang

    Colour4kids is in Ecuador betrokken bij de renovatie van het therapiegebouw bij het Child 'N Family centrum van de Nederlandse hulporganisatie Daniëlle Children's Fund (DCF) in Ambato. Medio oktober 2011 reist een team van Colour4kids af naar Ecuador om hulp te bieden bij de afronding van dit renovatieproject.

    Lees meer >
  • Colour4kids luidt de noodklok

    Colour4kids luidt de noodklok

    Ernstige overstromingen als gevolg van de typhoon Ketsana veroorzaken met name in het midden van Vietnam grote problemen. Rivieren zijn buiten hun oevers getreden, dijken zijn doorgebroken, duizenden mensen zijn dakloos geworden, honderden hectares rijstvelden die op het punt van oogsten stonden zijn verwoest en veel vee is verloren gegaan.

    Lees meer >