Hoe werken wij?

Projecten van Colour4kids zijn kleinschalig, transparant, afgebakend en hebben een duurzaam karakter.

Wij werken voor de uitvoering en financiering van onze projecten samen met collega-organisaties, particulieren, bedrijven, scholen, kerkelijke- en maatschappelijke organisaties.

Het projectteam bestaat uit vrijwilligers die beschikken over de kennis en ervaring die gevraagd wordt voor het betreffende project. Voor bouwen en renoveren gaan mensen mee die beschikken over kennis van calculeren, materiaalgebruik en de technische uitvoering. Voor muurschilderingen en kinderactiviteiten werken we met beeldend kunstenaars en activiteitenbegeleiders die het verbeeldingsvermogen en de  creativiteit van de kinderen kunnen prikkelen.

Bij de uitvoering van onze projecten worden de benodigde materialen bij voorkeur ter plaatse gekocht en waar mogelijk helpen vaklieden en kunstenaars uit de directe omgeving bij de uitvoering. Op deze wijze stimuleren wij de lokale economie en de betrokkenheid bij het project vanuit de plaatselijke samenleving.

Op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hebben wij inmiddels ruime ervaring opgedaan met bedrijven die ons zowel financieel als met mankracht ondersteunden.

Als erkend leerbedrijf kunnen wij MBO en HBO studenten gerelateerd aan hun studierichting een onvergetelijke stage-ervaring in het buitenland bieden!