• Werk in uitvoering

    Werk in uitvoering

    Het Anna Home - een opvanghuis voor straatkinderen - van de Nederlandse hulporganisatie All for Children ondergaat op dit moment een ware metamorfose. Het huis wordt niet alleen uitgebreid met een flinke aanbouw, maar krijgt ook een grondige opknapbeurt waarbij onder meer een nieuw verwarmingssysteem wordt aangelegd en het sanitair en de riolering worden aangepakt.

    Lees meer >
  • Warm onthaal voor Hassan

    Warm onthaal voor Hassan

    Projectbegeleider Hassan Taleï van Colour4kids is op woensdag 1 juni vertrokken naar Mongolië om een grote verbouwing bij het opvanghuis voor straatkinderen - Anna Home - in Choibalsan te begeleiden op verzoek van de Nederlandse hulporganisatie All for Children.Na een langdurige vliegreis met een tussenstop van 11 uur in Ulanbaatar - de hoofdstad van Mongolië - bereikte Hassan in de loop van donderdag 2 juni de stad Choilbalsan in het oosten van Mongolië. Hier werd hij opgewacht door directeur Boldsaikhan van het Anna Home. Na de bagage te hebben weggebracht, gingen beiden direct door naar het opvanghuis waar de werkzaamheden in volle gang zijn. Na een korte inspectie en overleg met de aannemer over het werk en de planning voor de komende weken was het tijd om de kinderen op te zoeken.

    Lees meer >
  • Een droom wordt werkelijkheid

    Een droom wordt werkelijkheid

    Afgelopen week is begonnen met de uitbreiding van een basisschool in een achterstandswijk in Puerto Plata; de derde stad van de Dominicaanse Republiek met ruim 110.000 inwoners.

    Lees meer >