• Colour4kids brengt kleur in Guatemala

    Colour4kids brengt kleur in Guatemala

    De eerste werkzaamheden voor een mega-muurschildering op een bijna 70 meter lange muur rondom een basisschool in het Maya Kaqchikel dorpje Chimachoy in Guatemala zijn van start gegaan!

    Lees meer >
  • Litouwse kinderen genieten van zomerkamp

    Litouwse kinderen genieten van zomerkamp

    In de periode 6 t/m 15 juni vindt de eerste editie plaats van een kleurrijk zomerkamp in en rond de school voor speciaal onderwijs in Kelmé - Litouwen. Ruim vijftig kinderen met een beperking, vaak samen met hun broertjes en/of zusjes en kinderen uit achterstandsgezinnen beleefden de vakantie van hun leven!

    Lees meer >
  • Werk in uitvoering bij buurtschool in Puerto Plata

    Werk in uitvoering bij buurtschool in Puerto Plata

    De bouwwerkzaamheden bij de basisschool in een achterstandswijk van Puerto Plata - Dominicaanse Republiek vorderen gestaag. Vorige week is staal besteld voor het storten van de betonnen hoekkolommen waarmee de muren worden verankerd en het dak kan worden aangebracht.

    Lees meer >
  • Pizza voor de harde werkers

    Pizza voor de harde werkers

    De oudere jongens van Anna Home zijn vandaag door Hassan meegenomen naar een pizza restaurant in Choibalsan als beloning voor het harde werken. Met dit vooruitzicht was de klus een uur eerder klaar dan gepland!

    Lees meer >
  • Donaties voor Mongolië goed besteed

    Donaties voor Mongolië goed besteed

    Onze projectbegeleider Hassan Taleï is momenteel in Mongolië waar hij een bouw- en renovatieproject begeleidt voor de Nederlandse hulporganisatie All for Children bij het Anna Home; een opvanghuis voor straatkinderen in Choibalsan.De projectkosten worden gedragen door All for Children, maar vanuit Colour4kids is een bedrag van 2.000 euro beschikbaar dat Hassan ter plaatse naar eigen inzicht kan besteden voor voorzieningen bij het kindertehuis.

    Lees meer >