• Muurschildering Guatemala is het gesprek van de dag

    Muurschildering Guatemala is het gesprek van de dag

    Na een onderbreking van een week als gevolg van slecht weer en een ziek hondje bij haar thuis heeft Carin Steen de penselen weer in de verf gedoopt. Met een explosie aan kleuren wordt de lelijke, kale ruim 65 meter tellende muur rond de basisschool in het dorpje Chimachoy in Guatemala omgetoverd in een inspirerende blikvanger voor de wijde omgeving.

    Lees meer >
  • Ook de tweede editie zomerkamp 2016 groot succes!

    Ook de tweede editie zomerkamp 2016 groot succes!

    In de periode 20 t/m 29 juni heeft het tweede zomerkamp plaatsgevonden in en rond de Special School in Kelmé - Litouwen. Pakweg 40 Anders Begaafde kinderen en kinderen uit achterstandsgezinnen beleefden de vakantie van hun leven!

    Lees meer >
  • Muurschildering Guatemala van start ... een droom wordt werkelijkeid!

    Muurschildering Guatemala van start ... een droom wordt werkelijkeid!

    Het schilderwerk bij het Community Mural Project in Chimachoy is begonnen. Een droom die anderhalf jaar geleden begon, wordt werkelijkheid. Een alles ontsierende ruim zeventig meter lange muur rond een school in het Maya dorpje Chimachoy in Guatemala wordt omgetoverd in een kleurrijke,inspirerende blikvanger in het dorpscentrum en herkenningspunt voor de wijde omtrek.

    Lees meer >
  • Hassan krijgt veel waardering voor succesvol project Mongolië

    Hassan krijgt veel waardering voor succesvol project Mongolië

    Op verzoek van de Nederlandse hulporganisatie All for Children heeft onze projectbegeleider Hassan Taleï het bouw- en renovatie project bij Anna Home - een opvanghuis voor straatkinderen - in Choibalsan - Mongolië begeleid.Het bestuur van All for Children spreekt haar waardering uit:

    Lees meer >