• Nieuwsbrief Nepal stichting Maya

    Menig Nederlandse scholier van 5 of 6 VWO krijgt ermee te maken: het profielwerkstuk. Vaak hangt het als een molensteen om de nek en als het dan eindelijkna veel hangen en wurgen af is, belandt het onderin een la en kijkt niemand er nog naar om. Zonde, zo dachten ze bij de organisatie Worldschool.

    Lees meer >
  • Nieuwsbrief Honduras Homeless Child

    Voetballen blijft mijn lust en mijn leven. En weet je wat? Sinds een half jaar ben ik reserve bij het jeugdelftal in het eredivisie team van onze stad. Ongelooflijk! Niemand geloofde in me, iedereen legde me uit dat ik met voetbal geen droog brood kan verdienen en dat ik op mijn studie moest focussen, maar ik heb naar niemand geluisterd en het lekker op mijn eigen manier gedaan.

    Lees meer >
  • Nieuwsbrief Kirgizië stichting Elnura

    Wist u dat ….. bij CPC in Biskek dankzij mooie donaties deze zomer een groot aantal verrotte raamkozijnen met enkel glas is vervangen door kunststof raamkozijnen met dubbel glas? De kinderen in de shelter en de medewerkers op kantoor gaan een ‘warme’ winter in.

    Lees meer >
  • Team Kelmé neemt deel aan Internationaal voetbaltoernooi

    Team Kelmé neemt deel aan Internationaal voetbaltoernooi

    Een team van de School voor Speciaal Onderwijs uit Kelmé - Litouwen heeft deelgenomen een internationaal voetbaltoernooi en de clubkleuren van IJsselmeervogels uit Spakenburg uitstekend verdedigd getuige de vierde plaats in het sterke deelnemersveld. De gratis beschikbaar gestelde (afgeschreven) voetbaltenues hebben op deze wijze een waardige bestemming gekregen!

    Lees meer >