Dominicaanse Republiek

Colour4kids biedt vanaf 2012 hulp in de Dominicaanse Republiek

 
Colour4kids biedt vanaf 2012 hulp aan kansarme kinderen in de regio Puerto Plata en Sosúa in de Dominicaanse Republiek. Hierbij wordt veelal samengewerkt met Sylvia Berkley van de Help Sosuakids naar School.
 
Samen met haar zijn in de afgelopen jaren meerdere scholen en opvangcentra bezocht in de regio rond Sosúa en Puerto Plata. Telkens werden leermiddelen, lesmateriaal en andere hulpmiddelen dor ons verstrekt op de locaties en/of aan de kinderen.
 
In de periode 2016-2017 vond een nieuwbouwproject plaats bij een basisschool in de achterstandswijk Miramar in Puerto Plata. Met financiële steun en begeleiding werd de school voorzien van drie nieuwe klaslokalen en een beeldbepalende muurschildering met als thema ‘Rechten van het Kind. Tevens werd in dezelfde periode de ‘Escuela del Arte’ in de achterstandswijk Dubocq in Puerta Plata voorzien van een nieuw onderkomen.
 
Klik op 'Nieuws over de Dominicaanse Republiek' voor de nieuwsbrieven met fotomateriaal van onze projecten en activiteiten in de Dominicaanse Republiek.