Zomerkamp Litouwen afgesloten met Hollandse prijzenregen

Het zomerkamp in Litouwen is vorige week afgesloten met een regen aan sportprijzen uit Nederland. Voormalig motorcrosser Kevin van den Hoorn stelde een deel van zijn 'buit' beschikbaar ten behoeve van het zomerkamp in Litouwen en deed daar de deelnemers aan het zomerkamp een enorm plezier mee. Alle zevenenzeventig jongens en meisjes gingen apetrots met een beker naar huis!

ien dagen lang namen de kinderen deel aan een kleurrijk sportief en educatief programma rond de school, de omgeving en via uitstapjes naar bezienswaardigheden.

Het aandeel van Colour4kids betrof naast de aanwezigheid van Hassan en Erik tijdens de eerste dagen van het zomerkamp ook een financiële bijdrage voor het uitstapje naar zee. Naast het transport van lesmaterialen, (sport)kleding en de sportprijzen voor het zomerkamp werd ook een aanzienlijke hoeveelheid materiaal meegenomen richting Kelmé voor een zomerkamp van de lokale kerk waarbij de Colour4kids vrijwilligers Jaap en Annie Wilts uit Hardenberg betrokken zijn.

Onze dank en bewondering gaan uit naar Dalia Viliuniene en haar gemotiveerde team van medewerkers en begeleiders die dit zomerkamp voor een ieder weer een onvergetelijke ervaring hebben gemaakt!