School in de Dominicaanse Republiek blij met hulp uit Nederland

Met de donaties uit Nederland heeft de Colegio Evangelico Asher; een school in de sloppenwijk van La Union; een dorpje vlakbij de bekende badplaats SosĂșa inmiddels kantoormeubilair en een print- en kopieerapparaat aan kunnen schaffen.

De school is gevestigd in een tijdelijk onderkomen dat op dit moment aan zo’n 250 kinderen, die om financiële of sociaal-maatschappelijke redenen niet naar het reguliere onderwijs kunnen, basis- en voortgezet onderwijs biedt.

Met het meubilair kan nu een kantoor ingericht worden en met het print- en kopieerapparaat kunnen leer- en lesmaterialen gekopieerd worden omdat aanschaf van nieuw lesmateriaal voor alle kinderen onbetaalbaar is. Een uitermate doordachte besteding van de het geld!

Mevrouw Van den Berg uit Wekerom doneerde onlangs een bedrag dat verkregen was via de verkoop van zelfgemaakte sieraden. Zij reageert enthousiast: ,,Heel mooi dat jullie het geld besteed hebben op een plaats waar het goed van pas komt. Ik hoop dat ze er veel plezier van hebben en leuk dat ik weet wat jullie met het geld gedaan hebben. Prachtig!''.