Met ‘Soep & Brocante’ 1.500 euro voor Namibië in de pot

De Colour4kids vrijwilligers Ellen Jansen en Marij de Laat zijn ‘loeiblij’ met de opbrengst van hun ‘Soep & Brocante’ actie in de StadGalerij in Breda. Ellen en Marij werden begin van dit jaar benaderd door Toos Verbruggen van de Connected to Namibia Foundation uit Nuenen voor hulp aan de Queen Sofia school in Namibië. Bij deze school, waar ruim 200 kinderen van 6 tot 17 jaar onderwijs genieten, moet naast het hostel ook de keukenvoorziening uitgebreid worden. Een groot deel van de kinderen komt van verre naar de school en verblijft van maandag tot vrijdag in een hostel naast de school dat inmiddels te klein is geworden. De huidige eetruimte en keukenvoorziening zijn daardoor ook dingend aan uitbreiding toe. Met het serveren en gezamenlijk consumeren van soep en de verkoop van oude spulletjes, snuisterijen en bijouterieën werd in de week van 21 t/m 26 november op een fijne plek tussen de kunstwerken in de Bredase StadsGalerij het mooie bedrag van 1.500 euro ingezameld waarmee de teller voor dit project inmiddels op zo’n 10.000 euro staat!

Ellen en Marij werden begin van dit jaar benaderd door Toos Verbruggen van de Connected to Namibia Foundation uit Nuenen voor hulp aan de Queen Sofia school in Namibië. Bij deze school, waar ruim 200 kinderen van 6 tot 17 jaar onderwijs genieten, moet naast het hostel ook de keukenvoorziening uitgebreid worden. Een groot deel van de kinderen komt van verre naar de school en verblijft van maandag tot vrijdag in een hostel naast de school dat inmiddels te klein is geworden. De huidige eetruimte en keukenvoorziening zijn daardoor ook dingend aan uitbreiding toe. 

Met het serveren en gezamenlijk consumeren van soep en de verkoop van oude spulletjes, snuisterijen en bijouterieën werd in de week van 21 t/m 26 november op een fijne plek tussen de kunstwerken in de Bredase StadsGalerij het mooie bedrag van 1.500 euro ingezameld waarmee de teller voor dit project inmiddels op zo’n 10.000 euro staat!


Klik voor het volledige verslag en de foto's op Facebook op de onderstaande link:

https://www.facebook.com/Colour4kids/posts/868761589971660