Kerstmarkt BS De Touwbaan levert 1.500 euro op

Onlangs ontvingen de Colour4kids vrijwilligers Ellen Jansen, Marij de Laat en Corrie van Heijst een cheque t.w.v. 1.500 euro uit handen van directeur Monique Snelders van de Katholieke Basisschool de Touwbaan uit Oosterhout.

Dit bedrag is het resultaat van een kerstmarkt die plaatsvond op 18 december 2013. De  kerstactie commissie, leerkrachten, conciërge, oudercommissie, maar bovenal de leerlingen zijn dagen in de weer geweest met knutselen van mooie dingen en plannetjes bedenken en uitvoeren om veel geld voor de kinderen in Nepal bij elkaar te krijgen. Met de verkoop van lootjes, kerststukjes maken, kerstliederen zingen, het inrichten van een theaterkerststal, schminken, sleutelhangers maken, tuinkabouters schilderen, sterren knippen, allerlei lekkere dingen bereiden en nog veel meer! En dit alles leverde een pracht bedrag van 1.500 euro op!! Geweldig!!!.

De opbrengst is bestemd voor de aanschaf van leermiddelen en inrichting van een nieuw gebouwde Montessori kleuterschool in Serachour - Nepal; een project dat mede met hulp van Colour4kids is uitgevoerd.

Een Colour4kids team bestaande uit Ellen, Marij en Corrie was in oktober 2013 reeds actief bij dit project van de Nederlandse stichting Maya en blijft zich de komende tijd inzetten voor de afronding van dit project.