Kerst zonder Honger

Help Sosuakids organiseert in samenwerking met de Colegio Asher een speciale voedselpakketten actie om een aantal behoeftige families met kinderen die naar de Colegio komen voor dagelijks onderwijs een Kerst zonder honger te laten vieren.

Vanwege de corona maatregelen is de belangrijkste inkomstenbron voor veel Dominicanen - het toerisme – al maandenlang nagenoeg volledig stilgevallen. Vele gezinnen leven in bittere armoede en ontvangen geen enkele hulp van de landelijke overheid.

Help Sosuakids wil samen met de Colegio Asher graag een aantal straatarme families uit de achterstandswijk rond de school verrassen met een voedselpakket om daarmee tijdens de  Kerst in ieder geval voldoende eten op tafel te hebben. Directrice Judith Terrero coördineert de actie en zorgt met een aantal lokale betrokkenen dat de door hen zelf samengestelde voedselpakketten op de juiste plek terecht komen.   

Graag doen wij een beroep op u om deze actie mogelijk te maken door een donatie over te maken naar NL75 INGB 0000 020204 t.n.v. Stichting Colour4kids o.v.v. Kerstactie Sosuakids. Ieder bedrag is welkom!