Een warm welkom voor Help Sosuakids naar School!

Eind 2018 is de juridische en bestuurlijke stichtingsvorm van Help Sosuakids naar School beƫindigd en zijn alle activiteiten van Help Sosuakids naar School in de Dominicaanse Republiek ondergebracht bij stichting Colour4kids.

Colour4kids en Help Sosuakids naar School hebben sinds 2012 al regelmatig contact en overleg over beider activiteiten en projecten in de Dominicaanse Republiek en boden elkaar regelmatig de helpende hand.


Help Sosuakids heeft in de afgelopen 12 jaar honderden kansarme kinderen naar school kunnen helpen en daarmee hun leefomstandigheden en toekomstperspectief aanzienlijk verbeterd. Met de overgang naar Colour4kids blijven de projecten “schooluniformen “ en “steun aan de Colegio Asher” op de gebruikelijke en vertrouwde wijze door gaan.

Help Sosuakids naar School behoudt 'onder de paraplu' van de Colour4kids haar naam en identiteit. Oprichtster Sylvia Berkley blijft, net als voorheen, het eerste aanspreekpunt. Zij blijft eveneens als ambassadeur de projecten in de Dominicaanse Republiek bezoeken, de activiteiten coördineren en de lopende projecten begeleiden.

Nieuw is het bankrekeningnummer NL75 INGB 0000 020204 t.n.v. Colour4kids. Donaties kunnen voortaan naar dit rekeningnummer worden overgemaakt onder vermelding van ‘Sosuakids’.  Zo wordt uw gift speciaal gereserveerd voor de projecten van Help Sosuakids naar School.

Op de website van Colour4kids is een eigen omgeving gecreëerd voor Help Sosuakids naar School. Via de link www.colour4kids.nl/sosuakids kunt u kennismaken met het doel, aanpak en de projecten van help Sosuakids naar School. Ook via onze Facebookpagina blijven wij u in de toekomst op de hoogte houden van alle gezamenlijke activiteiten ten behoeve van hulpbehoevende kinderen in de Dominicaanse Republiek.