Dag 4 - Adviezen, grappen en complimenten ...

Na vier dagen werken aan een muurschildering op een druk kruispunt midden in de wijk word je vanzelf onderdeel van het straatbeeld. Naast de grappen en complimentjes gaan de mensen dan ook adviezen geven ... heerlijk!

We worden door de buurtbewoners en school niet alleen voorzien van adviezen maar ook van de nodige koffie, water en andere verfrissende drankjes. Ook genieten we iedere middag met de kids van de schoollunch.

Inmiddels is het tweede paneel van de muurschildering afgerond en in het resterende deel is nagenoeg alles in de achtergrond tot op schouderhoogte ook klaar. Vandaag komen de kids aan bod!

De verjaardag van een leraar of lerares gaat hier ook niet ongemerkt voorbij. De sportleraar werd bij aankomst toegezongen en vervolgens ging het in optocht door de wijk!

De pers heeft ons inmiddels ook opgemerkt. Een journalist van de regionale tv is langs geweest voor interviews met de Carin Steen, de directrice Yudelka Moran en enkele buurtbewoners.

In het veel bekeken dagelijkse nieuwsprogramma 'Detras del Rumor' van de populaire tv presentator Fabio García volgde gisteravond een reportage van bijna 7 minuten ... ben benieuwd of we vandaag nog over straat kunnen!?!?

Klik op onderstaande link voor het volledige verslag met de foto's:

https://www.facebook.com/Colour4kids/posts/748821921965628