Dag 2 - De eerste kleuren

Ruim voor achten begon Carin vanmorgen met het aanbrengen van het laatste deel van het ontwerp op de muur. Daarna volgde een ritje naar de plaatselijke verfhandel waar zeven gallons van bijna 4 liter en vier blikken van 1 liter met in totaal elf kleuren werden aangeschaft.

Na een korte lunch en siësta startten we rond één uur in de middag met het échte schilderwerk. Carin ging aan de slag met de meer gedetailleerde onderdelen en ik klom op de ladder om de hoogste delen van kleur te voorzien. Met de nodige zonnebrandsmeersels trotseerden we de middagzon terwijl de Dominicanen ons vanuit de schaduw op een stoeltje in de gaten hielden en ondersteunden met opmerkingen als 'mucho trabajo è ?!' ... oftewel 'veel werk hè?!' .... alsof wij dat niet wisten ... wie is er hier nu gek !?!?

Rond zes uur waren de laatste strepen gezet en had Carin haar tomeloze inspiratie ook wel verbruikt ... tijd voor een verfrissing!

Morgen weer verder met de hoge delen van de muur en het aanbrengen van de achtergrond kleuren en gezichten zodat daarna de kids op hun hoogte aan de slag kunnen met het inkleuren van details.

(wordt vervolgd)

Klik op onderstaande link voor het volledige verslag en de foto's:

https://www.facebook.com/Colour4kids/posts/747502812097539