• Hassan krijgt veel waardering voor succesvol project Mongolië

    Hassan krijgt veel waardering voor succesvol project Mongolië

    Op verzoek van de Nederlandse hulporganisatie All for Children heeft onze projectbegeleider Hassan Taleï het bouw- en renovatie project bij Anna Home - een opvanghuis voor straatkinderen - in Choibalsan - Mongolië begeleid.Het bestuur van All for Children spreekt haar waardering uit:

    Lees meer >
  • Pizza voor de harde werkers

    Pizza voor de harde werkers

    De oudere jongens van Anna Home zijn vandaag door Hassan meegenomen naar een pizza restaurant in Choibalsan als beloning voor het harde werken. Met dit vooruitzicht was de klus een uur eerder klaar dan gepland!

    Lees meer >
  • Donaties voor Mongolië goed besteed

    Donaties voor Mongolië goed besteed

    Onze projectbegeleider Hassan Taleï is momenteel in Mongolië waar hij een bouw- en renovatieproject begeleidt voor de Nederlandse hulporganisatie All for Children bij het Anna Home; een opvanghuis voor straatkinderen in Choibalsan.De projectkosten worden gedragen door All for Children, maar vanuit Colour4kids is een bedrag van 2.000 euro beschikbaar dat Hassan ter plaatse naar eigen inzicht kan besteden voor voorzieningen bij het kindertehuis.

    Lees meer >
  • Werk in uitvoering

    Werk in uitvoering

    Het Anna Home - een opvanghuis voor straatkinderen - van de Nederlandse hulporganisatie All for Children ondergaat op dit moment een ware metamorfose. Het huis wordt niet alleen uitgebreid met een flinke aanbouw, maar krijgt ook een grondige opknapbeurt waarbij onder meer een nieuw verwarmingssysteem wordt aangelegd en het sanitair en de riolering worden aangepakt.

    Lees meer >
  • Warm onthaal voor Hassan

    Warm onthaal voor Hassan

    Projectbegeleider Hassan Taleï van Colour4kids is op woensdag 1 juni vertrokken naar Mongolië om een grote verbouwing bij het opvanghuis voor straatkinderen - Anna Home - in Choibalsan te begeleiden op verzoek van de Nederlandse hulporganisatie All for Children.Na een langdurige vliegreis met een tussenstop van 11 uur in Ulanbaatar - de hoofdstad van Mongolië - bereikte Hassan in de loop van donderdag 2 juni de stad Choilbalsan in het oosten van Mongolië. Hier werd hij opgewacht door directeur Boldsaikhan van het Anna Home. Na de bagage te hebben weggebracht, gingen beiden direct door naar het opvanghuis waar de werkzaamheden in volle gang zijn. Na een korte inspectie en overleg met de aannemer over het werk en de planning voor de komende weken was het tijd om de kinderen op te zoeken.

    Lees meer >
  • Veel voorbereidingswerk verricht in Mongolië

    Veel voorbereidingswerk verricht in Mongolië

    In de afgelopen week heeft onze projectbegeleider Hassan Taleï veel werk verricht ter voorbereiding op een mogelijke uitbreiding van het Anna Home; een opvanghuis voor straatkinderen van de Nederlandse stichting All for Children in Choibalsan, een stad in het noordoosten van Mongolië.

    Lees meer >
  • Projectleider Colour4kids in Mongolië

    Projectleider Colour4kids in Mongolië

    Onze projectbegeleider Hassan Taleï is momenteel in Mongolië waar hij op verzoek van collega stichting All for Children de uitbreiding van het opvanghuis voor straatkinderen in Choibalsan voorbereid.

    Lees meer >
  • Colour4kids op TV in Mongolië

    Tijdens de aanwezigheid van het Colour4kidsteam in Choilbalsan is een filmploeg van de landelijke TV langsgeweest om aandacht te besteden aan het Anna Home en de uitvoering van het project.

    Lees meer >